UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Unıcera Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Sayın Üyemiz,

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı ;27 Şubat 2018-3 Mart 2018  tarihinde İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de gerçekleşecektir.

FUAR KAPSAMI:

• Seramik , Banyo, Mutfak Ekipmanları

BAŞLICA ÜRÜB GRUPLARI:

• Seramik,
  • Granit,
  • Mozaik,
  • Vitrifiye,
  • Armatür,
  • Banyo ve Mutfak Mobilyası,
  • Seramik Hammadde,
  • Seramik Makinası

ODAMIZ YURTİÇİ FUAR DESTEĞİ UYGULAMA USUL ve  ESASLARI

• Odamız üyelerinin katılım gerçekleştireceği fuarlarda uygulanacak olan Yurtiçi Fuar Desteği kapsamında, toplam ulaşım bedelinin  %50'si başvuru yapan firmaya ödenecektir.

Usul ve Esaslar :
    Kayseri Ticaret Odası tarafından duyurusu yapılan fuarlarda;
  • Destek almak isteyen şirket/şahıs Kayseri Ticaret Odası Üyesi olmalıdır.
  • Şirket temsilcisi/Şahıs firmasının temsilcisi olarak 1 kişi destek kapsamındadır.
  • Her üyemiz bu destekten yılda 2 defa faydalanır.
  • Üyelerimizin destekten yararlanabilmesi için Odamıza vadesi geçmiş borcunun bulunmaması ve adreslerinin güncel olması gerekmektedir.
  • Desteklenecek fuar TOBB internet sitesinde yer alan Yurtiçi Fuar Takvimi Tebliği'nde yer almalıdır.
  • Talepler liste halinde ilgili Meslek Komitesi üzerinden gelmeli ve fuardan bir hafta öncesine kadar Yönetim Kurulu onayı için ibraz edilmelidir.
  • Destek kapsamında alınacak biletlerin ekonomik sınıf olması gerekmektedir.
  • Fuar başvurusunda bulunan üyenin uçak biniş kartı, fuar katılım belgesi ve gidiş-dönüş faturasının, fuarın sonlandığı tarihten itibaren bir hafta içinde Oda'ya ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Kayseri Ticaret Odası istediği zaman % 50 fuar desteğini sonlandırma yetkisine haizdir.
  •  Ayrıca;
  • Kayseri Ticaret Odası tarafından duyurusu yapılan fuarlara; faal üyelerimizden, tek yön 300 km ve üzerindeki şehirlerde düzenlenen fuarlara toplu olarak otobüsle katılım talebi gelmesi halinde,
  • Fuara ulaşım sağlanması için, otobüs ayarlanacak ve otobüs masrafı Odamız tarafından karşılanacaktır.
  • Gidilen şehirlerde konaklamak şartıyla fuara katılan faal üyelerimizin; otel ve yemek faturalarını, fuarın sonlandığı tarihten itibaren bir hafta içinde Oda'ya ibraz etmeleri halinde, konaklama ve yemek gideri olarak üyemize 100,00TL (Yüz Lira) ödenecektir.
  • Kayseri Ticaret Odası istediği zaman bütün fuar desteklerini sonlandırma yetkisine haizdir.
  •  Fuar harici organizasyonlarda faal üye talepleri dilekçelendirilerek ,  Yönetim Kurulu gündemine alınır.

Detaylı bilgi;

www.cnrexpo.com